الموضوع: ..Koronavirüs, büyük azaptan önce küçük bir azaptandır, böylece onlar belki Allah'a dönerler

النتائج 1 إلى 2 من 2
  1. افتراضي ..Koronavirüs, büyük azaptan önce küçük bir azaptandır, böylece onlar belki Allah'a dönerler

    İmam Nasır Muhammed El-Yemeni
    10-receb - 1441 AH
    05 - 03 - 2020 reklam
    12: 51 pm
    şehirlerin annesi ([Mekke] resmi saatine göre
    ________

    ..Koronavirüs, büyük azaptan önce küçük bir azaptandır, böylece onlar belki Allah'a dönerler

    En merhametli olan Allah'ın adıyla, Allah'ın rahmeti ve mağfireti Peygamberimizin(s.a.v) ve sadık kullarının üzerine olsun...
    onlar için O'nun azabından korku ve üzüntü yoktur .. Biz gerçekten de karar vericilere, özellikle de Müslümanların önderlerine ve genel olarak inançsız kimselere ve yüz çevirenlere çok tavsiye ettik, ancak onlar tavsiye verenleri sevmezler. İnkar edenler ateistler ya da müşriklerdir, müminler ise , Rabbimin merhamet ettiği kimselerdir.
    Ben sizi, beni alemlerin üzerine, onun yolu ve gücüyle size karşı galip gelmemi sağlamak için Halife yapan Yüce Allah'a bıraktım. Söylediklerimi Yüce Allah'ın sözü ile tasdik ederim:
    O halde (Ey Rasûlüm), bu Kur'an'ı yalan sayanları bana bırak, (sen kalbini onlarla meşgul etme. Ben onların hakkından gelirim). Biz, onları, bilemiyecekleri yönden derece derece azaba yaklaştırırız; (Onlara sıhhat ve bol nimet veririz de, onu haklarında iyi zannederler. Halbuki o kâfirlere verdiğimiz bu mühletin sonu fecidir).
    Onlara mühlet veriyorum. Doğrusu benim tuzağım sağlamdır(onu kimse bozamaz)
    .(Kalem 68: 44-45)
    {فَذَرْنِي وَمَن يُكَذِّبُ بِهَٰذَا الْحَدِيثِ ۖ سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُونَ﴿٤٤﴾ وَأُمْلِي لَهُمْ ۚ إِنَّ كَيْدِي مَتِينٌ﴿٤٥﴾} صدق الله العظيم [القلم].
    Şüphesiz ki, O burada gözle görülemez çok küçük askerleri ile size meydan okuyor, O dünyayı büyük bir sarsıntı ile salladı, bu sadece bir insan virüsü olsa da nereden Allah'ın sizi istila ettiği hakkında bilginiz yokdur, Allah tüm tıp âlimlerine meydan okuyor. Kesinlikle hiçbir şekilde ve iddia ettikleri gibi bunun için bir panzehir aşısı asla bulamazlar, ne söylediklerinin ve bildirdiklerinin önemi yoktur, onların sizi baştan çıkarmalarına izin vermeyin! Onlar gerçekten yalancıdır, [bu her ne kadar Allah'ın gizli askerlerinden küçük bir canlı olsa da] tüm hekimler bunun için bir araya gelse bile, birbirlerine yardımcı ve destekçi olsalar bile onlar hiçbir zaman Allah'ın izni olmadıkça hiçbir şey yapamazlar ve bulamazlar, O'nun dilediği dışında ilminden hiçbir şeyi bilemezsiniz zafer O'nundur.
    fakat siz inançsız bir toplumsunuz ve Allah'ın meçhul askerinin düzeninden beklemediğiniz şeyleri göreceksiniz (koronavirüs- boğucu). Ve Allah onları akıllı, gizli yolu sayesinde yönlendirir(yıkıma karşı), Uluslararası Sağlık Örgütü bakın henüz onu Uluslararası bir hastalık olarak görmüyor! Çünkü onlar, onu iddianızla kontrol edeceklerdir, oysa onlar, gerçekten yalancıdırlar. Onlar nasıl Allah'ın azabını kontrol edebilirler?! Ama İmam Mehdi Nasır Muhammed Allah'ın halifesi ben bunun sadece Uluslararası bir hastalık olmadığı gerçeğiyle size fetva veriyorum, aslında o Uluslararası bir azaptır, yanı büyük azaptan önce küçük bir azaptır, ve kesinlikle (ölüm sayısı) başlangıçta azdır, ama şimdi enfekte olanlar milyonlarca ve birçoğu enfekte olduklarını bilmiyorlar, böylece başkalarına bulaştırıyorlar ve kendilerini Allah'ın azabından güvende sanıyorlar, boğulma hava solumasına karşıdır, bu yüzden, sanki gökyüzünde boğuluncaya kadar yükseliyormuş gibi, azar azar hava soluması onu daraltır, yani solunum sistemi ve kanalı daralır.
    Böylece Allah onların arasından büyüklük taslayanlara öğüt olarak nasıl dokunmaz ki? Belki onlar, azabın onlardan uzaklaştırılması için yalvarıp gerçek Rablerine dönerler ve azabın önlenmesi ve onlardan uzaklaştırılması için Allah'ın kitabına Kur'an'a uyacaklarına söz verirler, sonra Allah'a verdikleri sözü yerine getirebilmeleri ve kalplerinin sabitlenmesi için yalvarırlar. Böylece onlar Kur'an'a uyarak gerçek hidayete erenlerden olurlar.
    Benim bu ifadede belirlemek istediğim şey Allah'ın çağrısı bu hastalık yüzünden gelen azabının size bir uyarı olduğudur. Allah'ın sözü ile tasdik ederim ki;
    Elbette ki, iman edip, Rablerinden sakınanların ahiretteki karşılıkları daha hayırlıdır. (Yusuf.10:57)
    {يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ﴿٥٧﴾} صدق الله العظيم [يونس]
    Bunun insanlar için bir azap, acı ve büyük bir korku olduğunu biliyorum, çünkü onlar belki tövbe ederek Allah'a ibadet ederler, Allahtan başka ilah yoktur , ve onlar büyük günahlardan, zulümden, çirkin şeylerden, gizli ve açık olan şeylerden dolayı tövbe ederler ve Allah'a ibadet etmek için tam bir abdest alırlar, ve sonra Allah'tan başka kimseye yalvarmazlar ve bilirler ki, o tek ve yüce Allah tarafından gizli bir azaptır. Ve asla iddia ettiğiniz gibi bir hastalık değildir, bunu bilmeniz gerekir , ve Allah'tan sakının ki çünkü ben, O'nun tarafından size apaçık bir uyarıcıyım, Allah'ın evlerini kapatmayın (ibadeti önlemek için) Allah birdir ki, kim Allah'ın Evlerine, Rabbine ibadet etmek için giriyorsa hatta onunla enfekte olanlar girsa bile, o kişi boğulma virüsünden güvendedir, kim virüsten dolayı camilerden uzak duruyorsa şüphesiz bu iyi kullara zarar vermez onlar Rablerine güvenenler ve tevekkül eden kimselerdir, bu yüzden Allah'a güvenin eğer siz gerçek müminler iseniz.
    Korona virüsünün güçlü bir gücün yeni bir cezası olduğunu bilin; ve ondan iyileşmiş olan, hekimlerin tedavisi nedeniyle olmadığını bilsin; daha ziyade, en merhametlilerin merhametlisi olan Allah'a yalvarmiş olması nedeniyledir, aslında Allah'ın azabına çare bulmaları onlara düşmez. çünkü
    göğüslerde olanı temizlemek sıkıntı değildir, aslında , içinizden yüz çevirenlere Allah'ın dilediğine verilen bir azaptır, umulur ki Rabbine dönerler,
    içinizden kimini ölüm boğulma azabıyla aldatır, işte buna onlar koronavirüsü derler, küçük azaptan sebep onların Rablerine dönmeleridir çünkü azaptan dolayı belkide onlar Allah'a dönerek yalvarırlar böylece Allah azabı onlardan uzaklaştırır ve onlar, Rablerinden gelen gerçek kitap olan büyük Kur'an'a uyarlar.
    Ama Turab El-Hüseyin dedikleri kişiye secde edenlerin üzerinden bu azap hiçbir şekilde ve asla kaldırılamaz.
    Allah, ne Kur'an'da, ne de Sünnette, onun hakkında apaçık bir sözle bir delil indirmedi, onların kendileri yenilik yaptılar, ayrıca kabirlerde bulunanları kötülüğü ortadan kaldırmaya çağıran kişilerden de azap hiçbir şekilde ve asla uzaklaştırılmayacaktır. Hiç şüphe yok ki onlar, çağrılarını işitmezler ve işitseler bile, onlara cevap vermezler, kıyamet günü onların ortak koştuklarını söylerler ve sözlerini yalanlarlar, onları inkar ederler ve onlara karşı çıkarlar. Biz sizi uyardık ve size onları çağırmamanızı tavsiye ettik, fakat ne yazık ki onların çoğu Allah'a inanmazlar, ancak şirk koşarlar. Biz de zalimleri, onların ileri gelenlerini ve onlardan sonra gelenleri, Müslüman ülkelerde ve alemlerde Allah'ın azabından ve diğer azaplardan, büyük azaba kadar uyarırız,
    yeryüzünde zulmedenleri, halklarına zulmedenleri, bozgunculuğu arttıranları, şüphe yok ki Allah, onların üzerinden gözetliyor.
    Yine biz onları Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Atlantik Okyanusu'nun ötesinden batıya kadar olan Rajifa sarsıntılarının azabından uyarırız yani toprak ile toz bir-birine karışır ve dünya alanını kaplar ve çarpıcı bir dalga bu dünyanın bütün bölgelerine yayılır, bileceksiniz ki, biz, alemlerin Rabbi Allah'ın izniyle doğru sözlüyüz. Ey akıl sahipleri Allah'tan korkun.
    Ve gelelim ilk kıble Kutsal El-Aksa Camisine, Mescid-i Aksa'nın Allah katında kutsallığı, Mescid-i Haram'ın kutsallığı gibidir. — Ey Allah'ın yüce evini satanlar! Şübhesiz siz Allah'tan başka sadık bir dost ne de O'nun azabından koruyucu bulamazsınız ve dünya hayatını da ahireti de kaybedersiniz, bu apaçık bir kayıptır ,
    doğrusu ben size güvenilir bir öğüt verenim, siz farkında olmadan yüz çevirdiğiniz zaman ölüm size gelip çattı. Ey Allah'ım, ben mesajı ilettim.. Ey Rabbimiz, şahid ol. Allah'ın elçilerine selam olsun ve alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.

    Allah'ın Halifesi ve kulu; İmam Mehdi Naser Muhammed El-Yemeni




    اقتباس المشاركة 324226 من موضوع سِلسِلة بيانات فَيروس كورونا وسِرّه المَكنون ..


    - 1 -

    الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ

    10 - رجب - 1441 هـ
    05 - 03 - 2020 مـ
    12:51 مساءً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
    https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=324206
    ________


    فيروس كورونا من العذاب الأدنى دون العذاب الأكبر لعلهم يرجعون ..


    بسم الله الرحمن الرحيم، وصلوات الله على أنبيائهِ وأوليائهِ في كلِّ زمانٍ ومكانٍ لا خوفٌ عليهم من عذابه ولا هم يحزنون، فلَكَم نصحنا صُنّاع القرار قيادات المسلمين خاصةً والكفار عامّةً والمُعرضين ولكن لا يحبّون الناصحين، وعلى كلّ حال لقد كذّب المكذّبون بحديث الله سواءٌ الملحِدون أو المشركون أو المسلمون إلا مَن رَحِم ربّي منهم وكسب في إيمانه خيراً، وتركتُكُم لله الواحد القهّار الذي جعلني خليفته على العالمين ليُظهرني عليكم بحولهِ وقوّتهِ، تصديقاً لقول الله تعالى: { فَذَرْنِي وَمَن يُكَذِّبُ بِهَٰذَا الْحَدِيثِ ۖ سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُونَ ﴿٤٤﴾ وَأُمْلِي لَهُمْ ۚ إِنَّ كَيْدِي مَتِينٌ ﴿٤٥﴾ } صدق الله العظيم [القلم].

    وها هو تحدّاكم بأصغر جنوده لا يُرى بالعين المجرّدة فزلزلَ دول العالم الكبرى والصغرى زلزالاً عظيماً وهو مجرّد فيروسٍ بشريٍّ لا تحيطون بعلمه من أين غزاكم الله به مُتحدّياً الله به كافة علماء الطب البشريّ، فلا ولن يستطيعوا أن يجدوا له لقاحاً مضادّاً كما يزعمون مهما أعلنوا فلا يفتنوكم! فواللهِ إنّهم لكاذبون (برغم أنّه كائنٌ حيٌّ صغيرٌ من جنود الله الخفيّة) ولو اجتمع له كافّة أطباء البشر؛ ولو كان بعضُهم لبعضٍ ظهيراً ونصيراً فلا ولن يستطيعوا بإذن الله كي تعلموا أنّكم لا تحيطون بشيءٍ من علمهِ إلا بما شاء سبحانه، ولكنّكم قومٌ ملحِدون ولسوف ترون مِن مكر جنديّ الله المجهول (فيروس كورونا) الخانق ما لم تكونوا تحتسبون، ويستدرِجكم الله بطريقة إصابته الذكيّة والخفيّة ليصِل إلى من يشاء الله من كبرائكم من حيث لا يعلمون، وأرى منظمة الصحة العالمية لا يعتبرونه وباءً عالميّاً بعد! كونهم بزعمهم سوف يسيطرون عليه وإنّهم لكاذبون، فكيف يسيطرون على عذاب الله؟! ولكنّي الإمام المهديّ ناصر محمدٍ اليمانيّ خليفة الله على العالمين أفتيكم بالحق أنّه ليس مجرّد وباءٍ عالميٍّ بل عذابٌ عالميٌّ، وبما أنّه من صنف العذاب الأدنى دون العذاب الأكبر لعلكم ترجعون فحتماً الوفيات قليلٌ بادئ الأمر ولكنّ الإصابات الآن بالملايين وكثيرٌ منهم لا يعلمون أنّهم مصابون وذلك مكرٌ من الله حتى يصيبوا قوماً آخرين يظنّون أنفسهم في مأمنٍ من عذاب الله الخانق للجهاز التنفسيّ فيضيق عليه تنفّس الهواء شيئاً فشيئاً كأنّما يصّعّد في السماء حتى يختنق بسبب التصاق الجهاز التنفسيّ وقناته، فكيف لا يصيب الله المستكبرين مَن يشاء الله منهم وهم أولى به صِليّاً؟ أولئك المعرضون عن ذكر ربّهم لعلهم يرجعون ويُهلك به الله من يشاء منهم موعظةً للعالمين لعلهم يرجعون إلى ربّهم الحق بالتضرّع والدّعاء أن يكشف عنهم عذابه ويعِدون الله أن يتّبعون كتابه القرآن العظيم ويسألوا الله التثبيت الذي يحول بينهم وبين قلوبهم فيرجون من الله أن يثبّت قلوبهم على الوفاء بما وعدوه أن يجنّبهم عذابه فيكشفَه عنهم ليتّبعوا كتابه القرآن العظيم ليكونوا من المهتدين.

    وما أريد أن أختم به بياني هذا هو النداء من الله في محكم كتابه في أثناء موعظة عذابه بمرض الصدور، تصديقاً لقول الله تعالى:
    { يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ
    ﴿٥٧﴾ } صدق الله العظيم [يونس].. فتلك موعظة عذابٍ موعظة للمتقين.

    وأعلم أنّ ذلك عذابٌ ووجعٌ وهلعٌ كبيرٌ للشعوب لعلّهم يتوبون فيعبدون الله وحده لا شريك له، ويتوبون من كبائر الإثم والظلم والفواحش ما ظهر منها وما بطن سرّاً وجهراً ويتوضّأون الوضوء الكامل ليعبدوا الله وحده لا شريك له فلا يدعون مع الله أحداً، واعلموا علم اليقين أنّه عذابٌ عالميٌّ خفيّ المكر من الله الواحد القهار وليس مجرّد وباءٍ كما تزعمون، هيهات هيهات ولسوف تعلمون، ففِرّوا من الله إليه إنّي لكم منه نذيرٌ مبينُ، ولا تغلقوا بيوته عن الفارّين إلى ربّهم ليقيموا الصلاة لربّهم وحده لا شريك له، وأنّ المساجد لله فلا يدعون مع الله أحداً، ومن دخل بيوت الله لعبادة ربّه كان آمناً من فيروس الاختناق حتى ولو دخل معه مُصابون فارّون إلى الله فلن يُصيبَ المصلّين الصالحين الذين آمنوا وعلى ربّهم يتوكلون، فتوكّلوا على الله إن كنتم مؤمنين.

    واعلموا أنّ فيروس كورونا عذابٌ جديدٌ ذو بأسٍ شديدٍ داءُ الصّدور شيئاً فشيئاً حتى يقطع نَفَسَ مَن يشاء الله، ومن شُفيَ منه فليعلم أنّه ليس بسبب علاج الأطباء بل بسبب دعائه لله أرحم الراحمين، فلا ينبغى لهم أن يجدوا لعذاب الله علاجاً كونه ليس ابتلاءً لتمحيص ما في صدوركم بل عذابٌ يصيب صدور من يشاء الله من المعرضين منكم لعلّهم يرجعون، ومنكم من يتوفّاه الموت بعذاب الاختناق ذلكم ما تسمّونه (فيروس كورونا) وليس إلا من العذاب الأدنى لكثيرٍ من الناس لعلهم يرجعون ولربّهم يتضرّعون فيكشف عنهم سوء العذاب ويتّبعوا الكتاب الحق من ربّهم القرآن العظيم.

    ولا ولن يكشف عن أصحاب السّجود على ما يسمونه تراب الحسين! فما أنزل الله بذلك من سلطان لا في القرآن ولا في سُنّة البيان الحق من ربّهم بل ابتدعوها من عند أنفسهم، ولا ولن يكشف عن أصحاب دعاءِ مَن في القبور ليكشفوا عنهم السوء! فلا يسمعون دعاءهم ولو سمعوا لما استجابوا لهم ويوم القيامة يكفرون بشركهم ويتبرّأون منهم ويكونون عليهم ضِدّاً، فلكم حذّرناكم ونصحناكُم أن لا تدعوا مع الله أحداً ولكن للأسف! وما يؤمن أكثرهم بالله إلا وهم مشركون، وكذلك نحذّر (الظالمين بشكلٍ عامٍ) كُبراءهم ومن يليهم في بلاد المسلمين والعالمين من عذاب الله الأدنى وعذاب آياتٍ أُخر حتى يظلّهم العذاب الأكبر للذين طغَوا في البلاد وظلموا شعوبهم بغير الحق فأكثروا في الأرض الفساد، إنّ ربّك لهم لبالمرصاد.

    ونحذّرهم كذلك من عذاب كويكب العذاب الراجفة ترجف وراء المحيط الأطلسي إلى الغرب منه في الولايات المتحدة الأمريكية فيثير نقع تراب أرضهم فيملأ بتراب أرضهم فضاء العالم وموجة ضاربة تنتشر بأصقاع هذا العالم بأسره ولسوف تعلمون إنّا لصادقون بإذن الله ربّ العالمين، وكوكب سقر من بعد ذلك اذا لم يُحدث لكم كويكب العذاب ذكرى، فاتّقوا الله يا أولي الألباب.

    وجاء الفساد الأكبر الموعود في أرض المسجد الأقصى المبارك أولى القبلتين، ألا وإنّ حرمة المسجد الأقصى عند الله كحرمة المسجد الحرام يا من بِعتُم بيت الله المعظّم، فلن تجدوا لكم مِنَ الله مِنْ وليٍّ ولا واقٍ من عذابه ولسوف تخسرون الدّنيا والآخرة، ذلك هو الخسران المبين إنّي لكم ناصحٌ أمينٌ، وجاءكم الموت وأنتم في غفلة معرضون، اللهم قد بلّغتُ.. اللهم فاشهدْ، وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ للهِ ربِّ العالمين.

    خليفة الله وعبدُه؛ الإمام المهديّ ناصرُ محمدٍ اليمانيّ.
    _____________

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..




  2. افتراضي

    allahu akbar

    يا رب يا ارحم الراحمين الهم الضالين من العالمين ان يسئلوك رحمتك التي كتبت على نفسك امنن عليهم كما مننت عن ال100000 و علينا كما مننت عن ( او يزيدون) حتى تجعل الناس امة واحدة باذنك حتى يكون ذلك اليوم من خير ايام الدنيا و من خير ايامنا فيها و اجعل الهم خير ايامنا يوم لقائك يوم عظيم رضوان نفسك.
    و لا رضا قبلها الا عليك ربا و باسلام دينا و بمحمد عبدك و رسولك و الامام المهدي ناصر محمد اليماني عبدك و خليفتك.
    فما هي الوسيلة لترضى و تفرح يا ربي سبحانك؟

المواضيع المتشابهه
  1. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 26-04-2020, 03:51 PM
  2. Acil bir haber fetih ve zuhurdan önce butun hayirli yandaslara
    بواسطة seccad في المنتدى Türk
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 29-08-2016, 11:00 PM
  3. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 18-02-2016, 05:33 PM
  4. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 24-03-2014, 05:03 AM
  5. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 16-07-2012, 02:20 AM
ضوابط المشاركة
  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •