İmam Nasır Muhammed El-Yemeni


29-Ramazan-1441 Hicri yılı
22 - 05 - 2020
12: 20 pm
[Mekke] resmi saatine göre.

Alemlerin Rabbi olan Allah'ın Halifesinden Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping'e.

Bismillahirrahmanirrahim Allah'ın elçilerene selam olsun ve alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.

Ey dünya ülkelerinin çeşitli bölgelerindendeki sevgili en önde gelen destekçilerim, dinleyin ve her olay için bir açıklama olduğunu anlayın, hadi koronayı açıklayıcı ifadeler üzerine odaklanalım, ve bu günlerde başlığa göre yazdığımız açıklayıcı ifadeyi yayınlamaya odaklandık: (Koronavirüs ve kesin aydınlatıcı izahat ve bu bir şaka değildir..), bu beyanat tamamlandı , siz göğüsler de olana neyin şifa olduğunu bilmeniz için kesin bilgiye sahip olmanız gerekir, inananlar için hidayet ve rahmet vardır, Allah benim söylediklerime şahittir ve üzerimde gozetleyicidir, sadece hakikat kendilerine açık olduktan sonra dahi kibirli olanlar için üzülmeyin.
Doğrusu bu zalimler topluluğuna uzaktır, çünkü onlar Rablerine doğru yol açılmışsa da, bunu gurur ve kibirlerinden dolayı çıkış yolu olarak kabul etmiyorlar: ve yakında yok olmak için dua edecekler ve üzerlerinden belanın kaldırılması için hiçbir şekilde Allah'tan başka ne sadık bir dost ne de bir yardımcı bulamayacaklar ve âlemlere rahmet olan büyük Kur'ana uymaları küresel şekilde çağrı yapılırken bunun üzerinde onlar büyüklük taslarlar, her kim Allah'ın büyük halifesi ve kulu İmam Mehdi Nasır Muhammed El-Yemeniye karşı kibiri nedeniyle Allah'ın rahmetini reddettiyse, o halde Allah tarafından en şiddetli azaba maruz kaldırılacaktır, onlar büyüklük taslayarak kibirlenirler, ama Allah katında ise aşağılanırlar.
Yüce Allah'ın sözü ile tasdik ederim:
122.Ölü iken dirilttiğimiz ve insanlar arasında yürüyebilmesi için kendisine ışık tuttuğumuz kimse, karanlıklar içinde kalıp ondan hiç çıkamayacak durumdaki kimse gibi olur mu? İşte kâfirlere yaptıkları böyle güzel gösterilmiştir.
﴾123﴿Bunun gibi biz, her ülkede suçlu ve günahkârların elebaşılarına, orada entrika peşinde koşma imkânı vermişizdir. Ama onlar farkında olmadan yalnız kendilerini aldatırlar.
﴾124﴿Onlara bir âyet geldiğinde (okunduğunda), "Allah’ın elçilerine verilenin benzeri bize de verilmedikçe kesinlikle inanmayız" dediler. Allah, elçiliğini kime vereceğini çok iyi bilir. Suç işleyenler, yapıp durdukları hileler sebebiyle, Allah tarafından bir aşağılanmaya ve çetin bir azaba uğratılacaklardır.(En'âm süresi 122-124)
{ أَوَمَن كَانَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَجَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشِي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فِي الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بِخَارِجٍ مِّنْهَا ۚ كَذَٰلِكَ زُيِّنَ لِلْكَافِرِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿١٢٢﴾ وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ أَكَابِرَ مُجْرِمِيهَا لِيَمْكُرُوا فِيهَا ۖ وَمَا يَمْكُرُونَ إِلَّا بِأَنفُسِهِمْ وَمَا يَشْعُرُونَ ﴿١٢٣﴾ وَإِذَا جَاءَتْهُمْ آيَةٌ قَالُوا لَن نُّؤْمِنَ حَتَّىٰ نُؤْتَىٰ مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللَّهِ ۘ اللَّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ ۗ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِندَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ ﴿١٢٤﴾ } صدق الله العظيم [ الأنعام].

Allah'ın gizli askerleri hala yirmi dört saat boyunca gece gündüz demeden ce dinlenmeden dünya çapındaki savaşlarına devam ediyorlar, ve onlar hiç güçten düşmüycekler kesinlikle onlar Allah'ın gizli askerleridirler, bu sizin Koronavirüs diye adlandırdığınız göze görünmez küçük varlıklardır, oysa bir korona değiller, sadece başlangıçta dış formunun daha önce bildikleri virüslerle benzerliklere sahip olmaları onları aldattı, ama genleri ve özellikleri tamamen farklıdır, ancak ilk adı korona, başlangıçta düşündükleri gibi, tüm medya araçlarında ve dünya dilleri tarafından aynı şekilde yayınlanmaktadır; Korona, tüm virüslerden tamamen farklıydı ve sadece başlangıçta bazı benzerliği vardı, ancak genetik olarak farklıydı. Aslında kendinden başka ilah olmayan Allah tarafindan gerçekten de parçalanmış ve bölünmüş bir canlı organizmadır, sonraki gelecek olan felaket, en acı ve yaygın musibet olucaktır ve bütün hekimler arkalarını dönüp kaçıcaktır.

Ve insanlar için yeni ve tüm tıp ilmini bozucak olan canlı bir organizmadır, ve gerçekten de insanların ilimini, tıbbi ilgilendiren şeyleri sıfır yapacak, onlar bununla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyacaklar.
Ancak yaklaşan güçlü virüs, cezadakı en güçlü darbedir o yüzden onlar umutsuzluğa düşeceklerdir, ve bu sadece solunum sistemi seviyesinde de değil, aslında COVID-19 virüs ile yaklaşan güçlü virüs kıyaslanamaz, o Çin'in başkanı Xi Jinping ve Allah'ın azabını kontrol ettiğini iddia edenler onlar kendilerin gerçek yalancı olduklarını biliyorlar hamd, her şeyden ve herkesten üstün olan Allah'a mahsustur.

Çin'deki ateistlere ve onların suçlu liderlerine duyuruyorum, ve bütün zalim bozguncular - yeni bir virüs türü olan güçlü çarpıcı virüs, virüslerin en kötüsü ve en çok etki eden ve zarar vermede en güçlü olanıdır, o COVID-19 dediğiniz virüsten tamamen farklıdır, bu, tıp âlimlerinin ondan kaçmak için sırtlarını çevirecekleri ve doktorlar ordusunun geri dönemeyeceği durumdur, böylece mağlup olarak yüksek yapılı Dünya Sağlık Örgütü çökecektir ve onlar size Allah'ın azabını uzaklaştırmak için hiçbir yarar sağlayamazlar, hatta ne kendilerine ne de size yardım edebilirler.


Size söyleyeceklerimi iyice dinleyerek anlayın ve kavrayın: Gerçekten de, bu sonraki virüsün büyük bir Lideri vardır,
O'nunla asla denk olamazsınız ve en küçük askerler doğrudan Allah'tan emir alıyorlar, bu nedenle onlar En yüksek Lider olan Allah ne emir ediyorsa onu yapıcaklardır, En Yüce Rabbimiz -doğrudan küçük askerlerine ne yapmaları gerektiğini buyuruyor, onlarda emredildikleri şeyi yerine getiriyorlar. işte alemlerin Rabbi olan Allah mutlak güce sahiptir, oysa siz O'nun varlığını inkâr ediyorsunuz,
O Xi Jinping Çin Cumhurbaşkanı Allah'ın dinine, Kitabına ve Çin'deki müslümanlara karşı olarak güpegündüz Allah'ın evlerini ibadet etmelerini önlemek ile Allah'a karşı savaş ilan etti.Hatta, Müslümanlara evlerinde ibadet etmek dahi yasaklandı ve çok büyük işkence edildi, üstelik Allah'ın kitabına karşı hem çok büyük saygısızlık yapıldı.

Sana gerçeği söyleyeceğim bunu duyup anlamalısın: Ey Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, büyük Allah'a yemin ederimki şüphesiz siz Allah'ın evlerini açacaksınız. oysa siz küçük düşürülenlerdensiniz, Allah'a ibadeti önleme iddiasıyla camileri kapattıranlar kendilerine zulüm ettiler, onu mutlaka açacaklar, kendileri de oraya kaçacaklar, şüphesiz siz de bileceksiniz ki, biz doğru sözlüyüz.

Her neyse, - Ey çeşitli bölgelerden en önde gelen destekçilerim, sadece ilk düzeyde üç açıklayıcı ifadenin yayınlanmasına odaklanalım, açıklayıcı ifade -aşağıdaki başlığı ile yazdığımız açıklama: (Koronavirüs ve kesin aydınlatıcı izahat ve bu bir şaka değildir..), bu ifade tamamlandı.Siz göğüsler de olana neyin şifa olduğunu bilmeniz için kesin bilgiye sahip olmanız gerekir, inananlar için hidayet ve rahmet vardır. Allah'ın elçilerine selam olsun ve alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.

Allah'ın kulu ve halifesi; İmam Mehdi Nasır Muhammed El-Yemeni.

اقتباس المشاركة 330284 من موضوع سِلسِلة بيانات فَيروس كورونا وسِرّه المَكنون ..

- 4 -
الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني

29 - رمضان - 1441 هـ
22 - 05 - 2020 مـ
12:20 مساءً
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=330253
____________


من خليفة الله على العالمين إلى رئيس الصين شي جين..

بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المرسلين والحمدُ للهِ ربِّ العالمين، أمّا بعد..
ويا أحبّتي الأنصار السابقين الأخيار في مختلف أقطار دول البشر، اسمعوا وَعُوا أنّ لكلِّ حادث حديث، فليتمّ التركيز حصريّاً فقط على بيانات كورونا ويتم التركيز بشكل مركّز هذه الأيام على نشر البيان والذي كتبناه بعنوان: ( فيروس كورونا والبيان الفصل وما هو بالهزل.. ) اِنتهى عنوان البيان.
(https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=329951)

واعلموا علم اليقين أنّ فيه شفاءً لِما في الصّدور وهدًى ورحمة للمؤمنين والله على ما أقول شهيدٌ ووكيل، إلا مَن أبى واستكبر من بعد ما تبيَّن له الحق فلا تأسوا على القوم المجرمين المستكبرين، ألا بُعداً للقوم الظالمين الذين إن تبيّن لهم سبيل الحق إلى ربّهم لا يتَّخذونه سبيلاً استكباراً وغروراً فلسوف يقولون عمّا قريب حِجراً محجوراً ثمّ يَدعونَ ثُبوراً، ولا ولن يَجِدوا لهم مِن دون الله وليّاً ولا نصيراً ليصرِف عنهم عذابه وهم مستكبرين عن داعي الله العالميّ إلى اتِّباع كتابه القرآن العظيم الرحمة للعالمين، فمن أبى رحمة الله بسبب الاِستكبار على خليفة الله وعبده الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ خليفة الله الأكبر في الكتاب فله أشدّ العذاب مِن الله؛ فكيف على خليفة الله يستكبرون؟ أولئك سوف ينالهم نصيبهم من العذاب، المغرورين بكبريائهم وهُم صغار عند الله ليس لهم وزناً، تصديقاً لقول الله تعالى:
{ أَوَمَن كَانَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَجَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشِي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فِي الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بِخَارِجٍ مِّنْهَا ۚ كَذَٰلِكَ زُيِّنَ لِلْكَافِرِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿١٢٢﴾ وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ أَكَابِرَ مُجْرِمِيهَا لِيَمْكُرُوا فِيهَا ۖ وَمَا يَمْكُرُونَ إِلَّا بِأَنفُسِهِمْ وَمَا يَشْعُرُونَ ﴿١٢٣﴾ وَإِذَا جَاءَتْهُمْ آيَةٌ قَالُوا لَن نُّؤْمِنَ حَتَّىٰ نُؤْتَىٰ مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللَّهِ ۘ اللَّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ ۗ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِندَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ ﴿١٢٤﴾ } صدق الله العظيم [ الأنعام ].

فلا تزال جنود الله الخفيّة تشُنّ حربها العالميّة مستمرة ليلاً ونهاراً على مدار أربع وعشرين ساعة دون استراحة وهي لا تَهِن؛ وهي من جنوده الخفيّة غير المرئيَة بالعين المُجرّدة لِصِغَر حجمها، وهي بما يُسمّونَه فيروس كورونا وما هو بكورونا، وإنّما غرّهم بادئ الأمر التشابه الشكليّ الظاهريّ للفيروسات مع التي يعرفونها مِن قَبل، ولكنّه مُختلف في جيناته وتصرُّفاته جملةً وتفصيلاً، ولكنّ اسمه الأول كورونا كما ظنّوه بادئ الأمر تصدَّر في كافّة وسائل الإعلام وعلى ألسِنة العالم (كورونا) برغم أنّه مُختلف جملةً وتفصيلاً عن كافة الفيروسات، وإنّما تَشَابَه معها شكليّاً بادئ الأمر واختلف جينيّاً، بل والله الذي لا إلَه غيره الواحد القهّار أنّه كائن حيٌّ مُنفَطِر ومُنشَطِر، والقادم هو الأدهى والأمرّ وشرٌّ مُستَطير ولسوف يولّون الدُّبُر كافّة أطباء البشر؛ وهو كذلك كائن حيٌّ جديد على البشر ومُحَطِّمٌ لكافّة فيزياء الطب العلميّة، ولسوف يجعل علم البشر فيما يخص علوم الطب الفيزيائية (٠) صفراً على الشمال كونهم أصلاً لا يُحيطون به علماً.

ولكنّ الفيروس المتين القادم هو الأشدّ قوّة وبطشاً في العذاب المتين، فإذا هم فيه يائسون، وليس على مستوى الجهاز التنفّسيّ فحسب بل لا مجال للمقارنة بين فيروسات كوفيد 19 والفيروس المتين القادم يا (شي جين) رئيس الصين! يا من يزعمون أنّهم سيطروا على عذاب الله ربّ العالمين سبحانه وتعالى علوّاً كبيراً وهم يعلمون أنّهم لكاذبون.

وأُبشّر المُلحدين في الصين وقادات البشر المجرمين مثلهم أجمعين (وكافّة الظالمين المفسدين) بفصائل فيروس جديد هو الفيروس القاصف المَتين أُسُود الفيروسات الأشدّ بطشاً وأشدّ تنكيلاً؛ بل لا مجال للمقارنة بينه وبين ما تسمونه بكوفيد 19، فهو الذي سوف يولّي مِنه علماء الطب مُدبرين ولم يعقّبوا مهزومين جيش أطباء البشر عن بَكْرَة أبيهم فَتَخرّ منظمة الصحّة العالميّة خاوية على عروشها، فلن يُغنوا عنكم من عذاب الله شيئاً، بل لا ولن يستطيعوا نصركم ولا لِأنفسهم ينتصرون.

فاسمعوا وَعُوا واعقلوا ما سوف نقوله لكم، إنّ لهذه الفيروسات المستجدّة قائداً عظيماً لستم بقدّه ولستم كُفؤاً له، وجنوده الصغرى تَتَلقّى الأوامر مباشرةً بوحي من الله فيفعلون ما يؤمرون من مصدر العمليّات للقائد الأعلى، ذلكم ربّكم الأعلى في الملكوت يوحي مباشرةً إلى جيوشه الصغرى ماذا تفعل فيفعلون ما يؤمرون وهو معها بكلمات قدرته سبحانه، ذَلِكُم الله ربّ العالمين الذي أنتم به تُلحِدون يا أيّها الرئيس الصيني (شي جين) الذي أعلن الحرب على الله ودينه وقرآنه والمسلمين الصينيّين جهاراً نهاراً على المسلمين في الصين وأغلق بيوت الله في الصين، بل مَنَع المسلمين أن يُصلّوا حتى في بيوتهم وأخَذ كتاب الله القرآن العظيم وقام بإحراق كتاب الله القرآن العظيم عدواناً وظلماً.

فاسمعوا وعوا ما سوف أقوله بالحق يا أيّها الرئيس الصينيّ (شي جين)، أُقسمُ بالله العظيم لَتفتحوا بيوت الله وأنتم مِن الصّاغرين وكافّة الذين أغلقوا بيوت الله ظلموا أنفسهم بحجّة الاحترازات حتماً سيفتحوها وإليها يهربون وإنّا لصادقون ولسوف تعلمون.

وعلى كل حال يا معشر الأنصار السابقين الأخيار من مختلف الاقطار فليتمّ التركيز حصريّاً على نشر ثلاثة بيانات؛ بالدرجة الأولى البيان الذي كتبناه بعنوانه التالي: ( فيروس كورونا والبيان الفصل وما هو بالهزل.. ) اِنتهى عنوان البيان.
(https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=329951)

واعلموا علم اليقين أنّ فيهِ شفاءً لِما في الصدور وهدًى ورحمة للمؤمنين، وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ للهِ ربِّ العالمين.

عبدُ الله وخليفتُه الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ.
_____________
اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..